Sidor och platser jag rekommenderar


Här kan du få inspiration på olika företag. Besök dem gärna här inne och se vad som kan falla dig in. Alla sidor jag lägger in är granskade och följer etniska lagen. Och har F-skatt 


Ägare Susanne  Nagelterapeut Gel & Akryl SANSA & SEYF skola NSI- Certifierad lärare / Se på sidan om du är intresserad att lära dig göra naglar och bli diplomerad under Susanne. 

Ägare Sabina Nagelterapeut Gel & Akryl Fransstylist Singel & Volym

Salongen erbjuder även tjänsterna : Nail art, SPA-Terapeut, Massage, Fotkur, Hot Stone, Färg form bryn,

Lasch Lift. 

Madeleine som är  Leg Sjuksköterska och Diplomerad inom injektionsteknik  erbjuder tjänsterna på salongen:  Botox & Fillers ZO Skin Health Dermapen 

Du kan ringa mig Karin på Tarotguiderna på olika tider, Se schema när jag arbetar jämna och ojämna veckor.

Tryck på min bild för att komma till min sida på Tarotguiderna.  

Gröna häxan i Jämtland 

Victoria Greland kommer ursprungligen från Bispgården i östra Jämtland. Hon är utbildad Holistisk terapeut och slutförde min utbildning vid Southwest College of Naturopathic Medicine i USA. Det är verkligen otroligt viktigt att vi delar med oss av den här uråldriga kunskapen som ligger i just örter och naturens helande förmåga, det är värdefull kunskap, som vi inte får glömma.

Vad kan Viktoria Gröna häxan göra för dig

Det finns många olika sätt att arbeta med örtmedicin på, Viktoria lär andra hur de på bästa sätt kan använda sig av naturen för att läka sig själva och sedan i sin tur sprida kunskapen vidare. Hon tar också emot kunder i begränsad omfattning för Triggerpunkt massage, örtrådgivning och behandling. Det finns även salvor och teer som hon blandar för dig personligen, efter konsultation, specifikt för dina behov.

Tider finns att boka på Gröna häxans sida Tryck på bilden på viktoria nedan så kommer du direkt in på Gröna häxans sida 


Prästinna skolan Frejas Döttrar - Freja Natur Prästinnor i Dvärsett/Jämtland 

Lärare Lola Ravenstar 

Prästinnaskolan Frejas Döttrar & Söner utbildar certifierade Freja NaturPrästinnor/Präster i upp till tre läsår.
Etablerad 2010 av Lola Ravenstar