Referens ord från kunder och kurs deltagare 

CISSI  10 MAJ, 2018 

Tack Karin för en tydlig och klockren tolkning. Nu ska jag försöka att ta mig igenom denna tunga period för att återigen få in ljuset i mitt Liv igen. Massor av kramar / Cecilia

ROBERT NILSSON  9 APRIL, 2018 

Hej!!
Tack 
Vi pratade om hästar. Den sista hästen Harvesting Time (jag glömde säga Time då vi pratade). Att hans förfäder skulle härstamma från England och varit med liknande korståg. Jag hittar inget om England i släktträdet, utan bara Danmark och USA (och en liten del Frankrike). Men hästen kan likaväl komma från England, för om man läser dansk historia så var de mycket och härjade och plundrade i England (eller ön) och dem var inte nådiga och detta är långt tillbaka i tiden.
När jag tänker efter, så är det inte så länge sen det sändes ett dokumentär i SVT om detta, som jag själv såg på. Så danskarna tog säkert med sig hästar hem till Danmark eller så kan hästar blivit parade i England. I släkt tavlan kan jag bara läsa bak till 1800-talet och dess innan okänd. Men även hästarna från USA kan komma från England och en av tidigare häst heter Scotland. Så förfäderna kan ju komma från England oavsett land i nutid.
Tack för all hjälp!!!!!
Vänliga hälsningar
Robert

Asa Vesterlund  7 November 2018· 

 Allt du sa till mig har stämt <3


Karin Jonsson · Härligt att läsa du e värd allt som kom upp när vi prata <3EVA H  21 AUGUSTI, 2017 

Tack för fint samtal. Vad jag inte berättade för dig är:
Vi pratar redan i termerna att vi ska båda driva företaget och vi har en förhoppning om att anställa till nästa år(du pratade om partnerskap + fler i företaget nästa höst). Kreativiteten växer (Vill gärna tro att jag fortsätter skriva...)
Maken är väldigt allsidig, förutom att han var vissa mediala förmågor. (Du var inne på det där :)) Vad gäller Spanien har kvinnan i fråga inte svara på ett mail sedan en månad tillbaka = jag tror precis som du att hon har för mycket.
Jag är rätt kritisk de få gånger jag ringer till medium och brukar alltid känna efteråt: Varför ringde jag.. det där var ju bara "tjoller". Det känns därför angeläget att faktiskt få ge dig en positiv feedback. Inte otroligt att jag har av mig i framtiden.

Kurs deltagare och deras ord om Karins distans kurser


Malin Karlsson Jag tycker det är helt suveränt!! Det passar alla, om du är nybörjare eller har erfarenhet så får man med sig massor. Det står mycket bra i kurserna. Sen så är det nått man undrar eller annat så får man svar om än de inte blir samma stund.

Malin Karlsson Sen måste jag skriva att Karin är en underbar person. Hon vet vad hon gör och hon finns vid sidan när man undrar nått. Sen ska man alltid tänka att Karin liksom alla är vi människor vi har alla annat omkring oss med. Men Karin finns med hela tiden å det känns så tryggt.

Linda Björkenfjäll Jag tycker kurserna är bra. Massor av bra övningar som man kan göra i sin egen takt. Har man någon fråga får man snabbt svar i gruppen. Snabbast svar får man om man taggar Karin i inlägget. Jag är mycket nöjt, passar mig bra att läsa så här just nu, även om jag även vill gå en icke distanskurs senare. Tror man lär sig lite annat där. Får prova på varandra och så under vägledning.

Britt-inger Persson Den kurs om meditation jag fick var lätt att förstå och jag har haft stor nytta av det. Så hjärtligt tack fina Karin

Louise Celander Tocklin Jag har ju fått en kurs av dig i tarot, och det var den bästa av förklaringar både av läggningar och fakta om tarot

Ingela Hertze Jag är ju helt ny kursare hos dig men jag tycker att materialet är bra och det är lätt att få feedback och svar på frågor i din grupp. Jag kan ju tillägga att jag har dyslexi men materialet är lättläst.

Lena Linnea Maria Smulan Jag har köpt en kurs av dig men inte kunnat ta tag i det än...jag har ju kollat igenom lite och jag är säker på att det kommer bli jättebra! Ursäkta att jag skriver fast jag inte gått men kände att jag ville sprida det positiva jag känner!

Sirpa Lehtinen Enkelt dom som vill lära sig eller lite uppdatering bör ta Karins kurser. Inget konstigt eller invecklat hur lätt som helst.Varmaste rekomendationer. Värt varje krona ni lägger på hennes kurser. Nykeln till din framtid kanske.

Jennie Nilsson Också ny kursare och har inte kommit så långt då det inte riktigt har funnits tid till det. Men materialet är väldigt bra! Lätt att förstå och ta till sig.

Sara Larsson Ny kursare hos dig men tycker att kursämnena är intressanta och lättläst material. Lärt mig mer och djupare om pendeln och användningsområden trots gått tidigare gått kurs i.det Djurkommunikationskursen känns speciellt intressant nu.

Lotta Glansk Wik Det har varit toppen att gå på distans för dig och att man kommer med på en sidan där man kan diskutera eller bara kolla hur andra tycker det är och fråga det man vill, stötta varandra, och där får man vara med så länge man vill, jag tänker aldrig gå ur fast det är över två år sedan jag gick din mediala kurs men jag har ju två till att göra klart.

Malin Edsfors jag gå på en distans kurs medial kursen men ha läst lite men de gå bra ha inte haft så mycke tid men kommer ta igen det så snart jag fått men den kursen e lätt förstådd & mycket välskriven tycker jag

Monica Thunberg Svensson Också helt ny o inte riktigt börjat ännu men det ser bra ut.