Jag är nu fullbokad med skapa dockor 

och tar inte emot nya några beställningar förens i Juni månad 2018

Healings dockor som jag skapar efter beställning

Alla mina dockor är skapade med gudinnornas kraft.

Dockan du ser ovan är en beställning av mediumet Vivvi Linde 

Jag skapar ut efter beställarens behov eller önskan. Jag ber om den färg beställaren tycker om inn jag syr dockan. Färgerna representerar våra inre krafter och passion. Något vi inte tänker på när vi bär olika färger på kläder, accessoarer mm. Det är vår kraft i energierna som uttrycker sig. 

En docka är personlig men kan användas i sitt arbete. Arbetet man kanske utför andligt eller som handlar om att hjälpa andra att få balans. Detta inbär att man renar sin docka efter användning med andra personer. Det är ägaren som känner in där dockan kommer hjälpa till. 

En docka tar ca tid att skapa och kan ta ca 1 månad innan leverans beroende på beställningar . 

Jag kanaliserar innan jag påbörjar arbetet att skapa henne. Där jag får kontakt med gudinnorna. Gudinnorna är våra hjälpare andligt exakt samma som guiderna. Dem kan visa mig olika stagnationer som skall lösas upp och healas medans jag syr dockan. 

Jag syr hela dockan för hand och hon fylls med olika healande örter som läker, lugnar och skyddar. Fyller henne med olika kristaller som är direkt kopplade till gudinnorna. Alla kristaller är olika där jag bara plockar ut efter jag kanaliserar och jag får information var dem skall ligga i dockan. Ibland kan en docka fyllas med 30 kristaller och en annan docka bara 5 kristaller. Detta är inget jag kan styra över som energierna vet vad vi behöver. 

När man får sin docka får man ett intyg /äkthetsintyg att dockan är skapad av mig. I intyget står hur man renar dockan och hanterar henne i eget healings arbete eller med andra personer. Ju mer man tillbringar tid med dockan ju mer stärks energierna mellan er och healande kraften, man kan ha med dockan när man sover, i väskan på resor mm. Det är du som bestämmer hennes närvaros gemenskap. Obs hon går inte att tvätta eller bada. Du kan lämna önskningar till dockan och den börjar sitt arbete att dra till det du önskar, håll henne mot hjärtat och viska in dina önskningar, Dockan arbetar inte i ondska bara i godhet.  

Hur beställer du din egen healings docka?

Du behöver inte ha något syfte innan du beställer dockan utan den arbetar utefter det den känner du är behov av. 

Storlek på dockorna är mellan 20-40 cm

Pris 700: - inkl frakt

Du beställer genom att skriva till mig. E-mail: info@karins-sjalarum.com  Skriv vilken eller vilka färger du önskar på dockan, Ev ört allergier då dockan fylls med örer olika beoende på vad gudinnorna berättar är behövligt eller skall ligga i. 

Betalning sker till Swish 0768132655 eller Konto Swedbank 81059 974 558 5928

Jag påbörjar ingen docka förens betalning är genomförd. 

 

Bilder på healingsdockor som fått sina ägare.

Dockor jag sytt till kunder som gett mig sitt medgivande visa dem. 


 


Kontakt

Karins själarum

Östersund